Den konstigaste hacken

jag var på floss podcast (för episoden av odjuret inte mindre!) Och vi pratade om Hackaday. En av värdarna, i hemlighet Hackaday’s egna Jonathan Bennett i Disguise, frågade mig vad den konstigaste hacken någonsin sett på Hackaday var. Konstig?!?!

Jag blev fångad som en hjort i strålkastare. Ingen av våra hacks är konstiga! Eller kanske alla är? Jag dunno, det beror verkligen på ditt perspektiv. Är det konstigt att bygga en låda som gör periodiska meowing ljud att gömma sig i en väns garderob? Är det konstigt att designa nya och intressanta hjul för akrobater att rulla sig runt i? Är det konstigt att vilja ha en regnbåge-färgad USB DIP-omkopplare? Är det konstigt att det här är alla inlägg från den senaste veckan?

Ok, kanske är vi lite konstiga. Men det är det sätt vi gillar det. Håll det konstigt och underbart, Hackaday. Du har tillräckligt med normala saker att göra åtta timmar om dagen!

Den här artikeln är en del av hackaday.com-nyhetsbrevet, som levereras vart sju dagar för var och en av de senaste 200 + veckorna. Det innehåller också våra favoritartiklar från de senaste sju dagarna som du kan se på webbversionen av nyhetsbrevet.

Vill du ha den här typen av artikel för att slå din inkorg varje fredag ​​morgon? Du bör anmäla dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *